home sitemap contact
home de behandeling over stoelmassage pilot traject kwaliteit referenties klanten over ons tarieven contact

The Boxstore

De Boxstore maakt dozen; luxe cadeaus en verpakkingen die van A tot Z met de hand worden gemaakt. Dat is grotendeels staand werk. Sommige handelingen zijn fysiek zwaar of worden door de talloze herhalingen een belasting voor het lichaam. En dat voel je aan het eind van een werkdag.

Sinds we gebruikmaken van de massages van Stoelmassage Nederland merken we dat het lichaam minder belast wordt. Ook hebben we, samen met de masseur, de belastende handelingen in kaart gebracht. Sindsdien hebben we een betere houding, wisselen we werkzaamheden meer af en lassen we ontspanmomenten in. Al met al verzetten we evenveel werk, maar zijn we aan het einde van de dag veel minder moe.

Een leuke bijkomstigheid is dat we na een paar weken merkten dat we na de stoelmassages heel veel nieuwe ideeën kregen. Daarom plannen we tegenwoordig na elke stoelmassage een brainstorm. En dat werpt echt zijn vruchten af.

J. Klawer
The Boxstore
 
onze klanten over ons

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Bij de Shared Services Organisatie ICT van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat maken we nu al meer dan drie jaar gebruik van de stoelmassages van Stoelmassage Nederland.
Ik kan zeggen dat veel medewerkers het om verschillende redenen als zeer positief ervaren. Voor de een is het puur een moment van ontspanning om even achter de PC vandaan te zijn. Voor de ander is het een aanvulling op een behandeling of voorkoming van RSI.
Regelmatig wordt een evaluatie uitgevoerd waaruit blijkt dat dit als zeer positief beoordeeld wordt.

Perry van der Weyden,
directeur Shared Services Organisatie ICT
Ministerie van Verkeer en Waterstaat


Ministerie van VROM

Al sinds 2001 verzorgt Stoelmassage Nederland stoelmassages voor de VROM-raad. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van deze massages. Er is altijd aandacht, rust en zorgvuldigheid, welke masseur er ook komt.

In 2001 waren er behoorlijk wat mensen met RSI-klachten op het secretariaat. Of ik het helemaal kan toeschrijven aan de stoelmassages weet ik niet, maar feit is dat die klachten de laatste jaren niet meer voorkomen.

Al voorkom ik maar een paar weken uitval door RSI per jaar, dan heb ik de kosten al terugverdiend. Maar het gaat om meer. Door de massages hebben medewerkers het gevoel dat hun welbevinden belangrijk is. Door de gesprekjes tijdens de massage komen eventuele klachten aan de orde en kan er preventief worden gewerkt aan het vermijden van uitval door ziekte.

Kortom, ik heb de stellige indruk dat veel mensen baat hebben bij de stoelmassage.

drs. A.F. van de Klundert
Algemeen secretaris VROM-raad


referenties

Stoelmassage Nederland heeft veel ervaring met massages bij bedrijven. Kijk hier voor een overzicht van onze klanten.

lees meer

 

een pilotactie

Wilt u uw bedrijf laten kennismaken met stoelmassage? Vraag dan een pilot aan.

Meer informatie


Nederland