home sitemap contact
home de behandeling over stoelmassage pilot traject hand- voetmassage kwaliteit referenties klanten over ons online inschrijving tarieven contact

Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden werd toegepast.
Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat onder andere op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam.
Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) kunnen door deze zones te masseren opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen. Door deze behandeling wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd. Reflexzonetherapie is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de client. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied. Daarnaast werkt reflexzonetherapie ontspannend, wat de client de gelegenheid geeft om eens anders naar zichzelf en naar zijn klachten te kijken.

 

Hand- voetmassage

Handen, en vooral voeten zijn een soort landkaart van het lichaam. Bepaalde punten op de voet corresponderen met een lichaamsdeel, denk aan een orgaan, een klier of een spier. Dit zijn de zogenoemde reflexzones.

Effect
Een massage van die zones op handen en voeten, bevordert de gezondheid en vitaliteit van lichaam en geest. Bovendien werkt het ontspannend. Geniet een half uur of langer van een ontspannende hand- en voetmassage met heerlijke olie.

Voor wie?
Een hand- en/of voetreflexzonetherapie is voor iedereen. Deze vorm van massage wordt zowel preventief als curatief en palliatief ingezet. Ook ouderen hebben er baat bij, uw bloed gaat weer stromen, uw organen werken beter en u slaapt lekkerder.

Waar?
In principe komt een van onze therapeuten naar u toe. Andere wensen zijn bespreekbaar.

Therapeuten
Al onze therapeuten hebben een uitgebreide beroepsopleiding gevolgd en die afgerond met een diploma.


een pilotactie

Wilt u uw bedrijf laten kennismaken met stoelmassage? Vraag dan een pilot aan.

Meer informatie

 

contact

Wilt u meer weten over stoelmassage? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Contactgegevens


Nederland
Saap I-publisher Webdesign